Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Pasiruoškite tarto kepimo formą (apie 20-23cm skersmens) – ją ištepkite riebalais (arba išpurškite specialiu konditeriniu sviestu).
Tešlą iškočiokite tarp dviejų pergamentinio popieriaus lakštų į maždaug 3-4mm storio apskritimą ir perkelkite į paruoštą kepimo indą taip, kad pasidengtų visas dugnas ir kraštai. Sulyginkite kraštelius, subadykite šakute visą dugną, tada uždenkite pergamentinio popieriaus apskritimu ir ant viršaus užpilkite sluoksnį ryžių arba pupų (kaip svorį, kad neleistų pakilti kepant), padėkite į šaldytuvą apie 20-30 minučių, o tada pašaukite kepti. Kepkite apie 10 minučių, arba kol krašteliai pagels. Nuimkite nuo viršaus pergamentinį popierių kartu su svoriais, visą tarto paviršių patepkite atidėtu plaktu kiaušiniu ir kepkite dar 5 minutes.
Ištraukite iš orkaitės ir leiskite truputį atvėsti.