Print Recipe
Ėrienos maltinukai su feta, humusu ir mėtomis
Kremiškas humusas puikiai dera su aromatingais ėrienos ir fetos maltinukais bei ryškiomis pomidorų salotomis. Skaniausia - su šviežiai keptomis pita duonelėmis
lamb meatballs with hummus
Course Main Dish
Raktažodis malta mėsa
Porcijos
asm
Ingredientai
Ėrienos maltinukams
Pomidorų salotoms
Patiekimui
Course Main Dish
Raktažodis malta mėsa
Porcijos
asm
Ingredientai
Ėrienos maltinukams
Pomidorų salotoms
Patiekimui
lamb meatballs with hummus
Procesas
  1. Sumaišykite maltą ėrieną su susmulkinta feta, džiūvėsiais, mėtomis ir česnakais. Pagardinkite pipirais ir druska (jei jos trūksta - fetos sūrumo man pilnai pakako). Šlapliomis rankomis suformuokite kuo tampresnius koteltukus, sudėliokite į padėklą ar didelę lėkštę ir padėkite šaldytuve sutvirtėti apie 20 min.
  2. Per tą laiką sumaišykite pomidorų salotas - sumaišykite visus ingredientus, paskaninkite druska ir pipirais, atidėkite į šalį.
  3. Įkaitinkite keptuvėje aliejaus ir iškepkite kukuliukus kol gražiai apskrus (apie 7 min).
  4. Lėkštės dugne paskirstykite humuso sluoksnį, ant viršaus dėkite iškeptus kukuliukus, salotas, papuoškite mėtų lapeliais ir patiekite iškart, su šiltomis pita duonelėmis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.