Print Recipe
Čimičiuri padažas
Populiariausias Argentinos virtuvės padažas, nepamainomas grilyje keptiems mėsos ir žuvies kepsniams bei daržovėms pagardinti
Čimičiuri padažas
Course Pagardai
Virtuvė Argentinos
Pasiruošimas 5 min
Pasyvus laikas 1 val
Porcijos
stiklinė
Ingredientai
Course Pagardai
Virtuvė Argentinos
Pasiruošimas 5 min
Pasyvus laikas 1 val
Porcijos
stiklinė
Ingredientai
Čimičiuri padažas
Procesas
  1. Visus ingredientus galite smulkinti peiliu arba elektriniu smulkintuvu, tik nesusmulkinkite iki tyrelės (būtent todėl man patinka smulkinti peiliu, nes galiu reguliuoti konsistenciją). Aliejų įpilkite paskutinį, kai visi kiti ingredientai jau bus susmulkinti ir sumaišyti. Supilkite padažą į keramikinį ar stiklinį (ne metalinį) indą ir uždengę maistine plėvele palikite šaldytuve bent valandą (geriausia - per naktį), kad skoniai susijungtų. Patiekite su grilyje keptomis daržovėmis, mėsos kepsniais, žuvimi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *