
Pasiruošimas | 10 min |
Laikas | 45 min |
Porcijos |
litras
|
Ingredientai
- 3 burokėliai (dideli), sutarkuoti burokine tarka
- 1 raudonasis svogūnas (supjaustytas kubeliais)
- 2 obuoliai (nulupti, išvalyti, supjaustyti kubeliais)
- 2-3 šaukštai susmulkintos imbiero šaknies
- ¾ šaukštelio druskos
- ¼ stiklinės cukraus
- ½ stiklinės obuolių acto
- ½ stiklinės vandens
Ingredientai
|
![]() |
Procesas
- Sudėkite visus ingredientus į puodą ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir virkite apie 30 minučių, tada atidenkite ir dar virkite apie 10-15 min., kol skystis beveik visas išgaruos. Paragaukite, ar netrūksta druskos, cukraus. Dar karštus burokėlius sudėkite į švariai išplautus ir verdančiu vandeniu perlietus stiklainėlius, sandariai užsukite ir palaukę kol pilnai atvės laikykite šaldytuve.
Pastabos