Print Recipe
Burokėlių pagardas su imbierais ir obuoliais
Pasigaminkite šio burokėlių pagardo ir džiaugsitės valgydami su grilio patiekalais, sumuštiniais, burgeriais, mėsa, sūriais ir vegetariškais paplotėliais!
Beetroot relish
Course Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis burokėliai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
litras
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis burokėliai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
litras
Ingredientai
Beetroot relish
Procesas
  1. Sudėkite visus ingredientus į puodą ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir virkite apie 30 minučių, tada atidenkite ir dar virkite apie 10-15 min., kol skystis beveik visas išgaruos. Paragaukite, ar netrūksta druskos, cukraus. Dar karštus burokėlius sudėkite į švariai išplautus ir verdančiu vandeniu perlietus stiklainėlius, sandariai užsukite ir palaukę kol pilnai atvės laikykite šaldytuve.
Pastabos
Recepto šaltinis- It's a veg world after all

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *