Bulvių čipsai su rūkyta paprika
Pagal šį receptą galite gaminti čipsus ir iš įprastų bulvių ir iš saldžiųjų (batatų).
Porcijos
4asm
Porcijos
4asm
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitnkite orkaitę iki 190C. Dvi dideles kepimo skardas išklokite pergamentiniu popieriumi. Bulves sudėkite į didelį dubenį, pašlakstykite aliejumi ir rankomis išmaišykite, įsitikindami kad kiekvienas gabalėlis pasidengė riebalais. Suberkite į kepimo skardas, paskirstykite po visą paviršių. Kepkite apie 40 minučių, arba kol taps traškios (kelis kartus pamaišykite kepant, kad skrustų tolygiai).
  2. Visus likusius ingredientus sumaišykite, ir šiuo mišiniu pabarstykite iškepusias bulves. Patiekite iškart.