Print Recipe
Batonėliai su datulėmis, sėklomis ir riešutais
Sveikuoliški batonėliai su kalnu naudingų jūsų organizmui ingredientų, be pridėtinio cukraus
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis vegetariški, riešutai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
batonėlių
Ingredientai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis vegetariški, riešutai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
batonėlių
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160C. Išklokite kvadratinę kepimo skardą (20x20cm) pergamentiniu popieriumi.
  2. Dubenyje sumaišykite supjaustytas datules, riešutus, sėklas, įdėkite medaus, cinamoną, vanilę ir viską sumaišykite. Sudėkite šį mišinį į paruoštą skardą ir gerai sutrombuokite, suspauskite, kad viskas paviršius tolygiai užsipildytų, neliktų jokių ertmių ir iškilimų viršuje.
  3. Kepkite 45 minutes, arba kol visas kepinys apskrus. Išimkite iš orkaitės, pilnai atvėsinkite, tada supjaustykite norimo dydžio ir formos batonėliais. Laikykite uždarame inde (išliks švieži apie 10 dienų).
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay, Life in Balance

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *