Print Recipe
Baklažanų antipasti su feta
Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti - bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).
Course Užkandžiai
Virtuvė Italian
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Marinatui
Course Užkandžiai
Virtuvė Italian
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Marinatui
Procesas
  1. Ant įkaitintų griliaus grotelių apkepinkite baklažano skitleles (jas apkepinti galite ir griliaus keptuvėje (griddle pan) arba orkaitėje), kol suminkštės ir gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  2. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite.
  3. Patiekdami sudėliokite baklažanus į lėkštę, pabarstykite susmulkintais mėtų lapeliais, patrupintu fetos sūriu ir pakepintias kedrų riešutais. Viską apšlakstykite padažu ir patiekite. Šis patiekalas skanus šiltas, kambario temperatūros arba atšalęs.
Pastabos

Recepto šaltinis - Letitia Clark, Bitter Honey

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *