Pasigaminkite šokolado ganašą: šokolado gabalėlius suberkite į blenderį (arba i elektrinį smulkintuvą su S formos peiliu). Keliais pulsuojančiais judesiais susmulkinkite šokoladą iki smulkumo, ir palikite blenderyje.
Mažame puode užkaiskite grietinėlę kartu su sirupu. Prieš pat skysčiui užverdant nukelkite puodą nuo ugnies, ir plona srovele pilkite ant šokolado gabaliukų tiesiai į blenderį, visąlaik laikydami blenderį įjungtą. Tokiu būdu šokoladas ištirps ir susimaišys. Po maždaug 10 sekundžių plakimo įdėkite sviestą ir dar kelias sekundes paplakite, kad masė būgų tolygi ir žvilganti.
Atvėsinkite ganašą (kuo šaltesnis jis bus, tuo labiau kietės), ir kai bus jums tinkama konsistencija, aptepkite juo visą viršutinį torto biskvito paviršių. Jei tortą kepėte didelėje formoje, ganašo kiekį padvigubinkite, nes plotas, kurį reikės tepti bus didesnis.