Kedžeris – ryžių ir kiaušinių patiekalas su rūkyta žuvimi

Australai tradiciškai šį patiekalą valgo Didįjį Penktadienį, kuomet atsisako mėsiškų valgių.

Ėrienos kumpis

Keptas ėrienos kumpis tinka bet kokiai progai, užvis labiausiai – Velykoms! Ėriena Australijoje – pati populiariausia mėsa, nenuostabu, kad ją australai moka pagaminti bene geriausiai.

Porketa

Australijoje vargiai atrasite žmogų, kuris atsisakytų riekelės sultingos porketos su traškia odele… Gėris neišpasakytas, kuris dar ir be galo lengvai paruošiamas iš anksto.

Trifle

Galvojat, kad sudėtinga jį pagaminti? Cha, vieni juokai! Tik įsivaizduokite, kaip gražiai šis desertas atrodo ant stalo (o ir pagaminamas iš anksto)

hot cross bun with butter

Hot Cross Buns

Kultinės bandelės, kvepiančios cinamonu, muškatu ir kvapiaisiais pipirais. Jų galima nusipirkti visose kepyklose ir parduotuvėse, tačiau namuose keptos – pačios skaniausios

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *