Didžiausia šio patiekalo sėkmė – abrikosų sviesto padažas. Jis tiks ne tik šiai žuviai, bet ir kitoms – kaptoms ant grilio, taip pat ir keptuvėje
Šventiškai atrodantis, bet itin paprastai paruošiamas patiekalas: keptuvėje skrudintos menkių nugarėlės ir kreminis žirnelių garnyras
Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.
Greitai pagaminami žuvies kotletai. Tiks įvairios žuvies rūšys, ir ta, kuri buvo iškepta iš vakaro ir nesuvalgyta
Sultinga ir aromatinga kuprės filė su Artimųjų Rytų prieskoniais ir dūmo skoniu
Tai bene greičiausiai pagaminamas patiekalas. Jums prireiks vos kelių ingredientų, ir 10 minučių!
Kvapni ir maistinga, gaivi ir pavasariška lašišų sriuba. Nepagailėkite krapų – jie čia tokie pat svarbūs kaip ir pati lašiša!