Nostalgiškas ir komfortabilus patiekalas iš vaikystės, švenčiant suvešėjusių šviežių žalumynų ir pirmųjų bulvių derlių
Neįprastai skambantis, tačiau nuostabaus skonio klasikinis prancūziškas vištienos patiekalas. Viščiukas troškinamas balto vyno ir acto padaže, gardinamas peletrūnais ir grietinėle. Nekeiskit ingredientų, tiesiog viską darykit taip, kaip parašyta. Šis patiekalas jus maloniai nustebins, pamatysit.
Itališkos virtuvės klasika
Kvapni ir maistinga, gaivi ir pavasariška lašišų sriuba. Nepagailėkite krapų – jie čia tokie pat svarbūs kaip ir pati lašiša!
Tikras pavasarinio komforto maistas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas: kreminė pastos paklodė ir kepta lašiša su žirneliais, šparagais bei cukinijomis.
Žinokit, aš ne tik pripratau prie šio karantino, aš net norėčiau, kad jis tęstųsi kuo ilgiau:) Nes aš dar turiu tiek neperskaitytų knygų, tiek neišbandytų receptų, ir tiek nepadarytų darbų namuose, kad man nepamaišytų ilgėliau tokiu ritmu užsibūti…:) Kita vertus, net diskutavome kažkurią dieną su vyru – kažin kaip mes gyvensime PO šios nepaprastosios padėties?.. […]