Trikampiai skrebučiai pagaminti iš avinžirnių miltų – puiki alternatyva duonai.
Saldžiai rūgštus baklažanų ir pomidorų troškinys – nuostabus patiekalas vegetarams arba garnyras prie mėsos bei žuvies.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Šventinis garnyras arba vegetariška greita vidurio savaitės vakarienė.
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Maistingi vegetariški „maltinukai”, kuriuose pirmu smuiku groja ne mėsa, bet pupelės, rikota bei kalnas kale (lapinių kopūstų).
Trapioje filo tešloje įsuktas pakepintų moliūgų, kopūstų, ryžių ir fetos sūrio įdaras. Varijuoti čia galima iki soties – pradedant prieskoniais ir baigiant įdaro ingredientais.
Daržovių prifarširuoti dideli pikantiški blynai, tarsi mini kugeliai, kepti keptuvėje. Labai skanus, lengvai pagaminamas rudeniškas patiekalas
Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Minkštutės cukinijų tortilijos – greitai paruošiamas paplotėlis, kurį patiekti galite su kuo įvairiausiais priedais