Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.
Tai tik orientaciniai ingredientai ir jų kiekiai. Naudokite tas daržoves, kokias turite. Gaminkite su žuvimi, paukštiena ar vegetariškai. Tiesiog mėgaukitės vidurvasario daržovių derliumi
Saldžiame aromatingame lipniame padaže troškinta kiaulienos šoninė. Patiekite su garuose virtomis daržovėmis ir virtais ryžiais
Tai ir kepto, ir kartu troškinto viščiuko receptas. Vos valanda ir ant stalo – gardi vakarienė su beveik nuliu darbo
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.
Sotus ir maistingas patiekalas iš itališkos virtuvės repertuaro
Universalus padažas itališkai pastai bei kitiems itališkiems patiekalams. Patiekite su mėgstama pasta (arba gnochchi), tarkuotu parmezano sūriu ir šviežia burrata
Minkšta ir sultinga ėriena, lėtai troškinta kelias valandas, aromatingame padaže. Puikiai tiks takoms įdaryti