Visa vakarienė – vienoje didelėje keptuvėje. Darbo – nulis, rezultatas – šimtas!
Sultinga vištiena ir aromatingas kokosinis lęšių troškinys. Visi Azijos skoniai vienoje lėkštėje.
Iki negalėjimo minkšta ėrienos mėsa, kepta folijos krepšeliuose, pagardinta baltu vynu, žolelėmis ir daržovėmis. Paprastai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas.
Viduržemio jūros regiono patiekalas – vegetariškas, bet sotus, nesudėtingai pagaminamas, ir skonis gerėja su kiekviena diena, pastovėjus šaldytuve:) Šį patiekalą galima gaminti ir orkaitėje, tačiau aš gaminau ant vityklės.
Kiekis – 4 asmenims kaip mezė, arba dviem asmenim kaip pagrindinis patiekalas
Nesibaiminkit, kad ingredientų sąrašas toks trumpas – patiekalas tikrai vertas dėmesio ir jūsų pabandymo nieko nekoreguojant!
Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.
Tai tik orientaciniai ingredientai ir jų kiekiai. Naudokite tas daržoves, kokias turite. Gaminkite su žuvimi, paukštiena ar vegetariškai. Tiesiog mėgaukitės vidurvasario daržovių derliumi
Saldžiame aromatingame lipniame padaže troškinta kiaulienos šoninė. Patiekite su garuose virtomis daržovėmis ir virtais ryžiais
Tai ir kepto, ir kartu troškinto viščiuko receptas. Vos valanda ir ant stalo – gardi vakarienė su beveik nuliu darbo
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.