Šventiškas patiekalas, kuris labai nesudėtingai paruošiamas.
Tailandietiškas patiekalas, kuriam sunaudosite nesuvalgytų ryžių likučius.
Diwali šventės būtinas desertas, kuris gali būti patiekiamas ir kaip sotesni pusryčiai. Tinka ant viršaus pabarstyti ir cinamono!
Sotus didelės šeimos patiekalas, kurio liks ir rytojui…
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Nieko nėra lengvesnio, skanesnio ir įspūdingesnio, kaip visos šeimos vakarienė vienoje vienintelėje keptuvėje.
Šiam patiekalui reikės didelės 30cm skersmens keptuvės, kurią galima pašauti į orkaitę
Šventiškas ryžių ir ėrienos plovas, pagardintas skrudintomis morkų juostelėmis, razinomis ir riešutais. Afganistane šis plovas gaminamas tik ypatingomis progomis. Ėrieną galite keisti jautiena, vištiena arba žvėriena
Greitai pagaminamas, patogiai valgomas gatvės maistas.
- 1
- 2