Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Trapūs sausainiai, kurie turi savybę greitai išgaruoti nuo stalo:) Tačiau jei išsikepsite daugiau, laikykite uždarame inde mažiausiai savaitę.
Burnoje tirpstantys labai riešutiniai sausainėliai su kava pagardintu riešutiniu „kremu”. Nepamainomi prie kavos puodelio ar kaip saldi dovana 🙂
Jei jums patinka drėgni ir nesaldūs pyragai, šis receptas – jums. Vietoje slyvų galite naudoti šviežias ar šaldytas avietes, serbentus, šilauoges ar obuolius
Minkštos mielinės bandelės su pistacijų įdaru
Sveikuoliški batonėliai su kalnu naudingų jūsų organizmui ingredientų, be pridėtinio cukraus
Minkštutėlės bandelės su gausiu obuolių įdaru ir trapiais riešutais paskanintais trupiniais. Puikus būdas sunaudoti nuo medžių prikritusius alyvinius obuolius
Kepdami baklažanus stenkitės juos kuo geriau apskrudinti – bus ne tik skanu, bet ir gražu:) Na o šis padažas tiks ne vien šiam užkandžiui, bet ir kitokioms grilyje keptoms daržovėms bei mėsai (ypač ėrienai).
Gaivios plonomis riekelėmis pjaustytų agurkų salotos su Vietnamo virtuvei būdingais skoniais