Nereikia jokių specialių įgūdžių, kad pagamintumėt fokačia! Jos forma gali būti tokia, kokia gausis, šiai duonai prireiks pačių paprasčiausių ingredientų, o iškepta gerai įkaitintame kamado tipo grilyje ji taps pačiu geidžiamiausiu vakarėlio užkandžiu!
Minkštos mielinės bandelės su pistacijų įdaru
Minkštutės bandelės su labai sultingu ir gausiu varškės įdaru. Palaimingai skanios, šviežios išlieka ir kitą dieną!
Mielinis pyragas, mielinis keksas, ar mielinė boba – kaip pavadinsit, taip nesugadinsit:) Šis sviestinis mielinis purus kepinys puikiai tiks šventėms, jis nėra saldus, tačiau saldumą padidina citrininis glajus.
Trapūs sūrūs duonos traškučiai, kuriems sunaudosite atlikusį sour dough raugą
Purūs ir lengvi japoniški blyneliai, savo konsistencija primenantys suflė
Minkštos nesaldžios pusryčių (vaakrienės) bandelės
Sviestinės tešlos sluoksnių tortas, perteptas saikingai saldžiu kremu ir rūgščiu spanguolių pagardu. Kultinis šventiškas kepinys. Tortas gana didelis, standartiniam dydžiui pakaktų ⅔ kiekio produktų.
Nieko negali būti paprasčiau, nei susimaišyti duonos tešlą, kurios nereikia nei minkyti, nei kildinti! Šio kepinio tekstūra labiau panaši į pyrago, tad tai gali būti nuostabus patiekalas ant jūsų švenčių stalo.