Turtingas skoniais ir konsistencija troškinys pagal Ottolenghi
Masitingas, aromatingas ir greitas patiekalas iš saulėtosios Italijos
MaterChef Australia žvaigždės, garsenybės šefo Darren Robertson receptas, kurį jis TV projekte gamino per 30 minučių.
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Prancūzai turi Persilade, o italai – Gremolata. Tai (beveik) tas pats: česnakų ir petražolių mišinys, kuris labai tinka pagardinti grilyje keptas krevetes
Šis padažas yra sodraus saldžiarūgščio skonio, itin skoniui tinka čioriso dešra. Ieškokite ispaniškos, būtent kepti grilyje tinkančios čioriso dešros ir ją apkepinkite grilyje prieš įmaišant į padažą. Padažą galite pasiruošti iš anksto
Švelni jūros šukučių mėsa labai dera su švelnaus skonio žalių žirnelių koše, pagardinta mėtomis. Patiekiant šukutes galite pabarstyti rūkyta paprika.
Šukutės yra salstelėjusio skonio, tad jos puikiai dera su išraiškingo skonio serrano kumpiu. Salotoms tiks bet kokie žalumynai – rukolos, frisee salotos ar kitos jūsų mėgstamos.
Klasikinis Galicijos regiono receptas, ypatingai paprastas būdas pagaminti aštuonkojį grilyje
Spaghetti alle Vongole – itin populiarus itališkos pastos receptas, dar vadinamas „pasta su baltuoju moliuskų padažu”. Prireiks vos kelių ingredientų ir labai nedaug laiko puikiam rezultatui pasiekti
- 1
- 2