Minkšta ir puri indiška naan duona – nepamainomas priedas prie grilio patiekalų. Šią išsikepsite grilyje, naudodami ketaus keptuvę arba plokštę, kurią reikės ypač gerai įkaitinti. Galite kepti naan duoneles ir keptuvėje, tačiau rinkitės tokią, kurią stipriai kaitinant nesugadinsite.
Vegetarų džiaugsmas – gražuoliai kalafiorų steikai, paskaninti harisa ir agavų sirupu. Itin paprastas patiekalas, pagaminamas kamado tipo grilyje (arba orkaitėje), sužavėsiantis net ir prisiekusius mėsėdžius!
Tai yra vienas universaliausių padažų, kurie tiks tiek su grilyje keptomis daržovėmis, mėsa, tiek ir su žuvimi. Šis padažas taip pat tinka ir kaip marinatas
Saldūs karamelizuoti pomidorai tiks prie grilyje keptų mėsos ir žuvies patiekalų
Šis marinatas tiks ir kitokioms žuvims, kepamoms grilyje, pvz., lašišai. Žuvį marinuokite ne ilgiau 30 minučių, likusį marinatą patiekite kartu su jau iškepta žuvimi. Kiekis skirtas 1kg žuvies marinuoti
Minkštas plonas duonos paplotėlis, kepamas be mielių, tinka piknikams, gatvės maistui, su įvairiais priedais – kaip sumuštinis lengviems pietums
Tai universalios salotos, ypatingai tinkančios vasarą, pateikti su grilyje keptais mėsos kepsniais
Pavojingai skanus kepsnys, kuriuo sunku sustoti mėgautis! Tinkamas didesniam žmonių ratui, tobulas patiekalas šventei, nes visas darbas atliekamas iš anksto, o ištrauktas iš kepsninės patiekalas tikrai nepalis svečių abejingais! Patiekite su obuolių ir pankolių salotomis