Vieno dubenėlio šios sriubos kažin ar pakaks – tai ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas vienoje lėkštėje! Ryškūs Artimųjų Rytų aromatai rūgščiai sūriame sultinyje.
Sotus didelės šeimos patiekalas, kurio liks ir rytojui…
Lėtai ilgai keptas mėsos kepsnys, labai tinkamas šventiškai vakarienei.
Šventiškas ryžių ir ėrienos plovas, pagardintas skrudintomis morkų juostelėmis, razinomis ir riešutais. Afganistane šis plovas gaminamas tik ypatingomis progomis. Ėrieną galite keisti jautiena, vištiena arba žvėriena
Šis aromatingas malajų virtuvės karis apjungia kinų, indų ir tailandiečių virtuves. Vietoje ėrienos galite naudoti vištieną, labai tiks mėsa sukaulais.
Patariu iškart gaminti dvigubą ar net trigubą porciją, mat karis verda ilgai, o pašildytas jis tik skanesnis!
Nesudėtingas vienos skardos patiekalas – kepti maltos ėrienos kukuliukai su pomidorais ir avinžirniais.
Žemoje temperatūroje lėtai keptas rūkytas ėrienos kumpis – labai tinkamas patiekalas savaitgaliui, kuomet yra laiko užkurti grilį ir palikti mėsą rūkytis 4-5 valandas
Jei norite padaryti įspūdį savo svečiams – patiekite jiems grilyje keptų ėrienos šonkauliukų. Juos nesudėtinga išpjauti ir patiems, tačiau dar lengviau nusipirkti jau paruoštų ir išpjaustytų:) Česnakinis žolelių marinatas tiks ir kitiems grilio patiekalams, o kepant susidarys traški žolelių plutelė, kuri suteiks nuostabų skonį mėsai.