Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Ypatingai lengvai pagaminamas nesaldus apkepas, kuris tiks valgyti ir šaltas.
Pistacijų spalvos tiršta vegetariška sriuba, kurioje pirmu smuiku griežia cukinijos, tačiau melodiją užduoda mėtos ir feta!:)
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Ottolengio restorane „NOPI” tai buvo vienas populiariausių pusryčių patiekalų, bet greit atsirado pagrindiniame pietų meniu ir ten pasiliko:) Nes tai idealus užkandis bet kuriuo paros metu.
Patiekalas, kuris tiks ir patiks kiekvienam: brančui ar vegetariškai vakarienei, skanus ir šiltas, ir atvėsęs, net ir kitą dieną tiks pietų dėžutei.
Nustebsite, tačiau kepant cukinijas ilgai žemoje kaitroje, jos taps sapdžios, ir išlaikys savo struktūrą, išliks nesutežę. Šis cukinijų pagardas tiks ne tik česnakiniams crostini, bet taip pat bus ir puikus padažas pastai. Beliks tik užbarstyti mėgstamo sūrio (nuo rikotos iki parmezano).
Minkštas, bet traškus didelis paplotis kupinas geriausių sudedamųjų dalių.
Lengvas vasariškas patiekalas su cukinijomis ir malta mėsa
- 1
- 2