Švelnioji stracciatella puikiai dera su grilyje keptomis ir marinuotomis cukinijomis, o šį derinį kuo puikiausiai įprasmina traškūs paskrudinti riešutai. Nuostabus užkandis tiesiai nuo grilio!
Karštom vasaros dienom – gaivus užkandis vos iš poros ingredientų!
Vasariškai gaivus ir lengvas vegetariškas gratinas
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Minkštutės cukinijų tortilijos – greitai paruošiamas paplotėlis, kurį patiekti galite su kuo įvairiausiais priedais
Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Ypatingai lengvai pagaminamas nesaldus apkepas, kuris tiks valgyti ir šaltas.
Pistacijų spalvos tiršta vegetariška sriuba, kurioje pirmu smuiku griežia cukinijos, tačiau melodiją užduoda mėtos ir feta!:)
Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Ottolengio restorane „NOPI” tai buvo vienas populiariausių pusryčių patiekalų, bet greit atsirado pagrindiniame pietų meniu ir ten pasiliko:) Nes tai idealus užkandis bet kuriuo paros metu.
- 1
- 2