Nežinia kodėl, bet keptų burokėlių ir ožkų sūrio derinys patinka (beveik) visiems. Todėl drąsiai imkitės šio užkandžio, jei laukiate svečių, o ypač jei jų tarpe bus vegetarų: šis patiekalas jiems atstos pagrindinį maistą
Greitas ir nesudėtingas vienos skardos patiekalas. Rinkitės daržoves tokias, kokias turite, atitinkamai pakoreguokite ir kepimo laiką.
Ši sriuba galėtų būti ir indiškas karis, štai todėl patiekiau ją su greitai paruošiamomis plokščiomis duonelėmis (a la naan). Labai skanu, sotu ir puikiai šildo žvarbesnę dieną!
Intensyvaus išraiškingo skonio, švelnaus dūmo poskonio trinta burokėlių sriuba. Patiekite su traškiais duonos krutonais, grietine ir smulkintais krapais.
Prancūziška klasika kitaip: apverstas pikantiškas burokėlių pyragas, patiekiamas su ožkų sūriu ir pakepintais riešutais. Jam prireiks sunkios keptuvės (geriausia ketaus), tinkamos kepti orkaitėje (22cm skersmens)
Lengvai pagaminamas vasariškas užkandis, puikus sūraus, saldaus ir rūgštaus skonio balansas
Lengvas užkandis, tinkantis visais metų laikais. Sezono metu galite naudoti ir šviežius, jaunus, termiškai neapdorotus burokėlius
grūdėtos konsistencijos užtepas – puikus užkandžių stalo elementas, o taip pat skanus garnyras prie mėsos patiekalų
Vegetariškas aromatingas užkandis, skanus bet kokia proga ir bet kuriuo sezonu
Sodraus skonio salotos, tinkančios prie mėsos patiekalų arba kaip vegetariškas užkandis
- 1
- 2