Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.
Nesudėtingas šeimos vakarienės patiekalas, kurio ingredientus galima pasiruošti iš anksto, beliks tik pabaigti gaminti patiekalą prieš vakarienę orkaitėje.
Sptus vegetariškas skaldytų kviečių ir pomidorų patiekalas su baklažanais ir jogurto padažu
Šis užkandis gražiai prezentuojasi didelėje lėkštėje, bet taip pat tinka patiekti individualiose lėkštelėse. Visus reikalingus ingredientus galima pasiruošti iš anksto, laikyti atskirai šaldytuve, o prieš patiekiant palaukti, kol viskas pasieks kambario temperatūrą.
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Nesunkiai pagaminamas, aromatingas ir maistingas vegetariškas apkepas su lęšiais ir baklažanais, ir su storu bešamelio padažu.
Artimųjų Rytų virtuvėje visko turi būti daug: spalvos, skonio, aitrumo… Jei pasiilgote malonios vasariškos egzotikos – šis užkandis jums labai patiks. O gal primins aplankytą šalį?
Ryškus skoniais ir spalvomis patiekalas iš Sicilijos! Beje, viską pasiruošti galite iš anksto, iš vakaro. Pasilikite tik užtarkuoti sūrį ir pašaukite į orkaitę.
Greitai pagaminamas vegetariškas patiekalas, kuris dar ir sveikesnis jums:) Nustebsite, kokia traški bolivinių balandų dribsnių paneruotė! Užtruksite vos 30 minučių.
Pikantiška Artimųjų Rytų aromatais gausi tiršta ir maistinga sriuba, atstosianti ir pagrindinį patiekalą!
- 1
- 2