Spausdinti
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Keptas tofu su traškia sezamų plutele


5 žvaigždės 4 žvaigždės 3 žvaigždės 2 žvaigždės 1 žvaigždė

Atsiliepimų nėra

Ingredientai

 
  • 1 pakelis tofu sūrio, nusausintas
  • Aliejaus kepimui

Paniruotei

  • 1 kiaušinio baltymas
  • 1 šaukštas ledinio vandens
  • Kukurūzų krakmolo
  • Sezamų sėklų (juodų, baltų)

Instrukcijos

  1. Nusausintą tofu sūrį supjaustykite kubeliais. kiekvieną kubelį iš visų pusių apvoliokite krakmole, ir nupurtykite perteklių. Tada pamerkite į vandens ir kiaušinio baltymo plakinį, ir galiausiai apvoliokite sezamų sėklose.
  2. Skrudinkite karštame augaliniame aliejuje. Kai viena pusė apkepa, apverskite kubelį kita puse.
  3. Patiekite šiltą arba kambario temperatūros, su sojos padažu arba saldžiu japonišku sojos ir mirin padažu.

Mityba

  • Porcijos dydis: 2