Rūkytos žuvies aromatas puikiai dera su gaiviomis salotomis ir saldžiarūgščiu tailandietišku tamarindų padažu.
Šis šaltas užkandis yra nuostabus patiekalas miniai karštą vasarišką dieną. Nenusiminkit, jei liks rytojaus dienai – pastovėję bus dar skanesnės 🙂 Salotoms galite naudoti įvairių daržovių kombinaciją – ridikus, kopūstus, ropes, saldžiąsias paprikas…
Beje, padažas tiks ir kitokioms salotoms kaip majonezo pakaitalas.
Tai šaltas patiekalas, kuris tiks pamaitinti miniai. Jei liks salotų rytojui, jos bus dar skanesnės – skoniai susijungs ir išryškės dar labiau nei pagaminimo dieną. Pats padažas, jei jo liks, tikrai neprapuls – laikykite stikliniame indelyje šaldytuve savaitę ir panaudokite kitokioms salotoms vietoje majonezo!
Tai vienas ikoniškų Kinijos virtuvės patiekalų, kuriame susilieja sultinga vištiena, traškūs riešutai ir švelnus saldžiarūgštis padažas. Jei tik turite Sičiuano pipirų, būtinai jų įdėkite, šie kilstels patiekalą į naujas aukštumas
Paprastas tarsi pyragas, įspūdingas tarsi tortas, subalansuotų tekstūrų ir skonių tortas: šokoladinis biskvitas, juodųjų serbentų uogienė, skrudintų žemės riešutų kremas ir traškus morengas.
Gaivios plonomis riekelėmis pjaustytų agurkų salotos su Vietnamo virtuvei būdingais skoniais