Labai nesaldus gaivus desertas. Jei gaminsite ypatingai progai, paskaninkite panakotą prieš pat patiekiant riesling vyno sirupu (500ml vyno virinkite su 110g palmių cukraus apie 10-15 min, kol sutirštės, tada įdėkite plonai nupjautas 2 laimo žieveles ir pailkite atvėsti, kad sirupas prisigertų laimo žievelės skonio. Žievelę išmeskite, sirupu palaistykite panakotą prieš patiekiant)
Senoviškas, nostalgiškas desertas – biskvitinis tortas su kakavos kremu. Tipiškas tortas, kokio noris gimtadienio dieną. Ir dar su kava rytojaus rytą, jei tik kas nors liko po baliaus:)
Tai elegantiškas ir gėdingai paprastai pagaminamas desertas, kuris patiks visiems švelnių itališkų skonių mėgėjams. Desertai su kava – tie, kuriais lengva pataikyti net išrankiausiems svečiams
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Minkšti ir aromatingi, nuodėmingai saldūs ir kvapnūs, namuose pagaminti zefyriukai. Puiki valgoma dovanėlė, skanu įmetus į puodelį kavos, ar tiesiog pasmaguriauti
Negana to, kad turi nuostabią spalvą, šis gaivus desertas pilnas uogų ir jogurto. Labai lengvas, gaivinantis ir greitai pagaminamas tortas.
Mažumėlę sveikesnė nekepto varškės torto versija, kur plakta grietinėlė keičiama graikišku jogurtu, o pagrindui naudojama granola