Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Rūkytos žuvies aromatas puikiai dera su gaiviomis salotomis ir saldžiarūgščiu tailandietišku tamarindų padažu.
Populiariausias Argentinos virtuvės padažas, nepamainomas grilyje keptiems mėsos ir žuvies kepsniams bei daržovėms pagardinti
Puikus patiekalas brančui, su maloniais indiškais prieskoniais. Lengva pasiimti į kelionę ar pikniką.
Indiškais prieskoniais pagardintos keptos bulvės su jogurto padažu
Aromatingas vištienos ir jogurto troškinys su šildančiais prieskoniais ir švelniu čili aitrumu
Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu
Traškūs vegetariški paplotėliai, kuriems ypatingą skonį suteikia ne tik salierai, bet ir sezamai
Gaivus, truputį aštrus, su daug prieskoninių žolelių. Užtepas, užkandis, pagardas arba tiesiog meze, labai tinkanti ant turkiškų kandžių stalo. Šio patiekalo turkiškas pavadinimas – HAYDARI