Turtingas skoniais ir konsistencija troškinys pagal Ottolenghi
Tai patiekalas, kuris nudžiugins veganus, o mėsos valgytojams tikrai tekės seilės 🙂 Tai gali būti ir garnyras prie mėsos patiekalų
Šis pomidorų karis (troškinys) su kiaušiniais labiausiai primena Malaizijos nasi lemak. Aromatingas ir šildantis savaitgalio brunch’o patiekalas
Patiekalas, kuriam prireiks vos vieno orkaitei tinkamo indo – keptuvės, kepimo formos ar pan. Patiems bus sunku patikėti, kad sudėjus į krūva visus ingredientus ir pašovus kepti, po kurio laiko ištrauksite visai šeimai paruoštą vakarienę. Ir (beveik) jokio indų plovimo 🙂
Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Rūkytos žuvies aromatas puikiai dera su gaiviomis salotomis ir saldžiarūgščiu tailandietišku tamarindų padažu.
Lengvai paruošiami ir visų mėgstami meksikietiški vieno kąsnio užkandžiai, tikri vakarėlių karaliai. Įdarus pasirinkite kokius tik norite, kaip aprašyta tekste prie šio recepto
Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Švelniai aitrus padažas, pagardintas ypatinga rožine harisa
- 1
- 2