Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Švelniai aitrus padažas, pagardintas ypatinga rožine harisa
Vienos keptuvės patiekalas, kuris tinkamas valgyti visą dieną ir su tais priedais, kuriuos labiausiai mėgstate!
Šios saltos tinkamos ne tik bet kokia nuotaikai, bet ir bet kuriam sezonui. Darganotą dieną šiltos keptos saldžiosios bulvės (batatai) ir paskrudintas haliumis sušildys, karštą dieną salotas galite sumaišyti su atvėsusiais keptais batatais. Avokadas, pomidorai, rūgštus padažas kuo puikiausiai susibalansuos su sūriu haloumi ir saldžiomis bulvėmis.
Nesudėtingas vienos skardos patiekalas – kepti maltos ėrienos kukuliukai su pomidorais ir avinžirniais.
Brokolių (arba kalafiorų!) picos gali tapti jūsų šių metų vasaros atradimu! Tik perskaitykite visas pastabas ir patarimus, kad rezultatas gautųsi tobulas:)
Šis neįprastas pastos patiekalas yra tas, prie kurio priprantama. Jis jau tapo vienu mėgstamiausių mano šio sezono valgių, kuriam paruošti užtrunku 15 minučių.
Greitai pagaminamas vegetariškas patiekalas, kuris dar ir sveikesnis jums:) Nustebsite, kokia traški bolivinių balandų dribsnių paneruotė! Užtruksite vos 30 minučių.
Saldūs karamelizuoti pomidorai tiks prie grilyje keptų mėsos ir žuvies patiekalų
- 1
- 2