Kepant šį pyragą orkaitę reikės įkaitnti kur kas stipriau nei kepant tradicinius čiskeikus. Tikslas – kad viršus mažumėlę apdegtų, kraštai būtų nelygūs, o vidus truputį įdubęs ir nepilnai iškepęs.
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.
Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!
Sveikuoliški batonėliai su kalnu naudingų jūsų organizmui ingredientų, be pridėtinio cukraus
Sour dough nebūtinai yra tik duonos kepimas. Panaidokite duonos raugą šiom minkštom ir kvapniom bandelėm pasigaminti.
Gaivus ir labai nesaldus desertas, kuriam pagaminti sugaišite vos kelias minutes. Jo nereikia kepti, ir jis papuoš bet kokį stalą.
Senoviškas gana trapios tešlos pyragas su didžiulėmis pusiau perpjautų obuolių kalvelėmis. Geriausia tiks antaniniai! Visiškai nereikalaujantis darbo nei įgūdžių…
Negana to, kad turi nuostabią spalvą, šis gaivus desertas pilnas uogų ir jogurto. Labai lengvas, gaivinantis ir greitai pagaminamas tortas.
Tai didžiulis pyragas, kurio pakaks pulkui žmonių. Gaivus iki svaigulio, ne per saldus, labai tinkantis karštoms vasaros dienoms.