Lengvučiai it pūkas plikytos tešlos pyragėliai su saldžia kepurėle, pripildyti švelnaus vanilinio kremo
Gaivus, greitam naudojimui skirtas rabarbarų ir chia džemas su vanile
Sotūs blyneliai, kuriuos išsikepsite be kiaušinių ir laktozės. Tačiau augalinį pieną galite keisti tradiciniu karvės, o patiekti su jogurtu.
Minkštas, ne per saldus mielinis pyragas su šokolado ir žemės riešutų įdaru
Kepant šį pyragą orkaitę reikės įkaitnti kur kas stipriau nei kepant tradicinius čiskeikus. Tikslas – kad viršus mažumėlę apdegtų, kraštai būtų nelygūs, o vidus truputį įdubęs ir nepilnai iškepęs.
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.
Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!
Sveikuoliški batonėliai su kalnu naudingų jūsų organizmui ingredientų, be pridėtinio cukraus
Sour dough nebūtinai yra tik duonos kepimas. Panaidokite duonos raugą šiom minkštom ir kvapniom bandelėm pasigaminti.
Gaivus ir labai nesaldus desertas, kuriam pagaminti sugaišite vos kelias minutes. Jo nereikia kepti, ir jis papuoš bet kokį stalą.
- 1
- 2