Tai vienas ikoniškų Kinijos virtuvės patiekalų, kuriame susilieja sultinga vištiena, traškūs riešutai ir švelnus saldžiarūgštis padažas. Jei tik turite Sičiuano pipirų, būtinai jų įdėkite, šie kilstels patiekalą į naujas aukštumas
Gausiai česnakais pagardintas vegetariškas troškinys. Nenustebkite, kad jame naudojamas lydytas sviestas. Galite sviestą keisti aliejumi, tačiau tikrai rekomenduoju būtent sviestą, nes jis suteikia patiekalui labai smagaus skonio, ir tikrai nesijaučia maistas pernelyg riebus.
Kiekviena tauta turi savo „koldūnus”:) Štai jums gruziniški su sultingu ir aromatingu maltos mėsos įdaru.
Šis patiekalas patogus tuo, kad tiek šonkauliukus, tiek glazūrą galima pasigaminti gerokai iš anksto, o užkūrus grilį telis juos tik baigti kepti.
Mažumėlę sveikesnė nekepto varškės torto versija, kur plakta grietinėlė keičiama graikišku jogurtu, o pagrindui naudojama granola
Tai didžiulis pyragas, kurio pakaks pulkui žmonių. Gaivus iki svaigulio, ne per saldus, labai tinkantis karštoms vasaros dienoms.
Gaivūs ir sveikuoliški ledai iš mėlynių ir anakardžių riešutų
Lengvas ir gaivus tortas, kuriame tobulai dera braškės ir šokoladas. Tikras vasaros džiaugsmas, nes pagaminamas labai greitai, ir nereikia jungti orkaitės!
Geriausias man žinomas pusryčių maistas, kurio galima prisigaminti iš anksto. Be pridėtinio cukraus.