Šis aromatingas malajų virtuvės karis apjungia kinų, indų ir tailandiečių virtuves. Vietoje ėrienos galite naudoti vištieną, labai tiks mėsa sukaulais.
Patariu iškart gaminti dvigubą ar net trigubą porciją, mat karis verda ilgai, o pašildytas jis tik skanesnis!
Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu
Klasikinis kiniškas patiekalas su virta vištiena ir sultinyje virtais ryžiais. Patogus vienos keptuvės patiekalas visai šeimai.
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
Aromatingas vištienos ir jogurto troškinys su šildančiais prieskoniais ir švelniu čili aitrumu
Visa vakarienė – vienoje didelėje keptuvėje. Darbo – nulis, rezultatas – šimtas!
Sultinga vištiena ir aromatingas kokosinis lęšių troškinys. Visi Azijos skoniai vienoje lėkštėje.
Senoviškas, nostalgiškas desertas – biskvitinis tortas su kakavos kremu. Tipiškas tortas, kokio noris gimtadienio dieną. Ir dar su kava rytojaus rytą, jei tik kas nors liko po baliaus:)
Šlapias, kremiškas pyragas, kuriame tobulai suskamba avietės, kava ir šokoladas. Jei ragausite jo kątik iškepto ir vos vos atvėsusio, skonis ir konsistencija labiau primins šokoladinį pudingą. Pastovėjęs dieną taps labiau pyragu:)
Nesunkiai pagaminamas, aromatingas ir maistingas vegetariškas apkepas su lęšiais ir baklažanais, ir su storu bešamelio padažu.
Minkštutės bandelės su labai sultingu ir gausiu varškės įdaru. Palaimingai skanios, šviežios išlieka ir kitą dieną!