Keptas visas kalafijoras kiniško barbekiu stiliumi.
Šiam nesudėtingam užkandžiui sunaudosite virtų ryžių likučius. Eksperimentuokite į sveikatą keisdami ingredientus, tik leiskite paplotėliams gerai apskrusti prieš pradėdami juos vartyti, antraip jie tikrai pabirs keptuvėje.
Neatsivalgomieji vištienos šniceliai – traškūs išorėje ir sultingi viduje. Viskas tik dėl pamarinavimo specialiame sūryme!
Šis šaltas užkandis yra nuostabus patiekalas miniai karštą vasarišką dieną. Nenusiminkit, jei liks rytojaus dienai – pastovėję bus dar skanesnės 🙂 Salotoms galite naudoti įvairių daržovių kombinaciją – ridikus, kopūstus, ropes, saldžiąsias paprikas…
Beje, padažas tiks ir kitokioms salotoms kaip majonezo pakaitalas.
Labai elegantiškas užkandis, tiksiantis ir formaliai vakarienei, ir šeimos brančui.
Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Greitai iš visų pusių keptas tunas sezamų apvalkale, su klasikiniu japonišku tatami padažu
Saldžiame aromatingame lipniame padaže troškinta kiaulienos šoninė. Patiekite su garuose virtomis daržovėmis ir virtais ryžiais
Tai patiekalas, kuriame pirmu smuiku griežia juodųjų pupelių padažas, labai tipiškas Kinijos virtuvės ingredientas. Nustebsite, kaip toks nedidelis kiekis mėsos, papildytas daržovėmis, sočiai primaitins visą šeimą.
Paprastas ir lengvas vasariškas patiekalas iš šviežių kalafiorų, kapotų virtų kiaušinių ir daug žalumynų
- 1
- 2