Įspūdingai atrodantys, plini skonių ir jaukumo – keptų baklažanų ir maltos mėsos padažo bokšteliai, patiekti su fetos ir jogurto padažu. Baklažanus ir maltos mėsos padažą galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve. Tereiks suformuoti bokštelius ir iškepti orkaitėje.
Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Gaivios Artimųjų Rytų aromatais dvelkiančios salotos, kuriose pirmu smuiku groja brokoliai
Traškios tešlos pyragas su sultingu vegetarišku įdaru ir pakepintomis sėklomis bei riešutais – maistinga vegetariška vakarienė ar gražus ir lengvai valgomas vaišių stalo patiekalas. Skanu su gaiviomis salotomis ir/arba jogurtiniu dzadziki padažu (su daaaaug česnakų:))
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Žalias kalafioras ir keptas kalafioras viename patiekale – puikus priedas prie grilio patiekalų!
Sptus vegetariškas skaldytų kviečių ir pomidorų patiekalas su baklažanais ir jogurto padažu
Šios saltos tinkamos ne tik bet kokia nuotaikai, bet ir bet kuriam sezonui. Darganotą dieną šiltos keptos saldžiosios bulvės (batatai) ir paskrudintas haliumis sušildys, karštą dieną salotas galite sumaišyti su atvėsusiais keptais batatais. Avokadas, pomidorai, rūgštus padažas kuo puikiausiai susibalansuos su sūriu haloumi ir saldžiomis bulvėmis.