Iki negalėjimo minkšta ėrienos mėsa, kepta folijos krepšeliuose, pagardinta baltu vynu, žolelėmis ir daržovėmis. Paprastai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas.
Klasikinė itališka sriuba su pomidorais ir pupelėmis, tik ši patiekiama dar ir su parmezano kukuliukais. Geriausia, jei kuliukams naudosite šviežius sour dough duonos džiūvėsius. Jei turite, į sriubą verdant įmeskite gabalėlį sudžiūvusios parmezano žievės, o išvirus sriubai jį ištraukite ir išmeskite. Taip pat į sriubą dar galite bebaigiant virti įdėti ir kale kopūstų
Tai receptas, kurį nužiūrėjau vienoje Australijos TV laidoje. Keptuvėje kepta plekšnė patiekiama su deginto sviesto ir miso padaže apkepintais svogūnais ir marinuotais agurkais.
Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Šlapias, kremiškas pyragas, kuriame tobulai suskamba avietės, kava ir šokoladas. Jei ragausite jo kątik iškepto ir vos vos atvėsusio, skonis ir konsistencija labiau primins šokoladinį pudingą. Pastovėjęs dieną taps labiau pyragu:)
Trapūs sausainiai, kurie turi savybę greitai išgaruoti nuo stalo:) Tačiau jei išsikepsite daugiau, laikykite uždarame inde mažiausiai savaitę.
Nesibaiminkit, kad ingredientų sąrašas toks trumpas – patiekalas tikrai vertas dėmesio ir jūsų pabandymo nieko nekoreguojant!
Tai yra vienas paprasčiausių pyragų, kokius esate kepę. Pagrindinė taisyklė – jokio plakimo, jokio tešlos maišymo, jums neprireiks net virtuvinio kombaino.
Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.