Tai ir kepto, ir kartu troškinto viščiuko receptas. Vos valanda ir ant stalo – gardi vakarienė su beveik nuliu darbo
Sour dough nebūtinai yra tik duonos kepimas. Panaidokite duonos raugą šiom minkštom ir kvapniom bandelėm pasigaminti.
Knygoje, kurioje šį receptą radau, rašoma, kad pyragą reiktų patiekti su plakta grietinėle. Man riebumo užteko per akis, labiau man gal norėtųsi kaušelio ledų arba jogurto… Netradicinis pyrago skonis dėl naudojamos citrinos žievelės – mums labiau įprastas cinamono pagardas. Tikrai nesudėtingas naminis receptas obuolių pyragų repertuaro paįvairinimui.
Elegantiškas pyragas, kuris puikiai atliks ir torto vaidmenį. Karamelės skonis – užburiantis, kardamonas ir cinamonas užkvepins namus ir praskaidrins nuotaiką net labiausiai darganotą dieną. Patiekite šiltą, su švelniai (minkštai) plakta grietinėle
Senoviškas gana trapios tešlos pyragas su didžiulėmis pusiau perpjautų obuolių kalvelėmis. Geriausia tiks antaniniai! Visiškai nereikalaujantis darbo nei įgūdžių…
Negana to, kad turi nuostabią spalvą, šis gaivus desertas pilnas uogų ir jogurto. Labai lengvas, gaivinantis ir greitai pagaminamas tortas.
Kažas šiame užkandyje yra nepakartojamo… Matyt paprastumas. Ir tobulai derantys skoniai bei tekstūros
Minkštutėlės bandelės su gausiu obuolių įdaru ir trapiais riešutais paskanintais trupiniais. Puikus būdas sunaudoti nuo medžių prikritusius alyvinius obuolius