Masitingas, aromatingas ir greitas patiekalas iš saulėtosios Italijos
Maistingi vegetariški „maltinukai”, kuriuose pirmu smuiku groja ne mėsa, bet pupelės, rikota bei kalnas kale (lapinių kopūstų).
Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Ypatingai paprastas tradicinis (ir neabejotinai populiariausias) Japonijos gatvės maistas – kopūstų „blynai”. Galite gaardinti juos kaskart vis kitokiais priedais ir mėgautis vis kitais skoniais ir tekstūromis! Juk žodis „okonomi” reiškia „kiekvienam pagal skonį”:)
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.
Aromatingi meksikietiški ryžiai tiks kaip pagardas takoms, arba kaip atskiras patiekalas
Tiršta, maistinga, švelnaus skonio sriuba, sukurianti komforto jausmą
- 1
- 2