Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Ypatingai paprastas tradicinis (ir neabejotinai populiariausias) Japonijos gatvės maistas – kopūstų „blynai“. Galite gaardinti juos kaskart vis kitokiais priedais ir mėgautis vis kitais skoniais ir tekstūromis! Juk žodis „okonomi“ reiškia „kiekvienam pagal skonį“:)
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.
Aromatingi meksikietiški ryžiai tiks kaip pagardas takoms, arba kaip atskiras patiekalas
Tiršta, maistinga, švelnaus skonio sriuba, sukurianti komforto jausmą
Tikras pavasarinio komforto maistas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas: kreminė pastos paklodė ir kepta lašiša su žirneliais, šparagais bei cukinijomis.
Be kategorijos
Krienų sriuba su kiaušiniais
Maloniai aromatinga pavasarinė sriuba, kuriai sunaudosite nesuvalgyto maisto likučius.