Maksimumas jaukumo – trintos, sočios, kremiškos sriubos. Ši dar ir be galo gardi, maistinga bei labai patrauklios žalios spalvos:) Tik nepamirškite iš vakaro užmerkti žirnių, kad sriubą išvirtumėt vos per keliasdešimt minučių
Šventiškas patiekalas, kuris labai nesudėtingai paruošiamas.
Masitingas, aromatingas ir greitas patiekalas iš saulėtosios Italijos
Maistingi vegetariški „maltinukai”, kuriuose pirmu smuiku groja ne mėsa, bet pupelės, rikota bei kalnas kale (lapinių kopūstų).
Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Ypatingai paprastas tradicinis (ir neabejotinai populiariausias) Japonijos gatvės maistas – kopūstų „blynai”. Galite gaardinti juos kaskart vis kitokiais priedais ir mėgautis vis kitais skoniais ir tekstūromis! Juk žodis „okonomi” reiškia „kiekvienam pagal skonį”:)
Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.
- 1
- 2