Pikantiški keksiukai – mini fritatos su šparagais, žirneliais, feta ir žalumynais
Šventiškas šparagų užkandis gali būti tiekiamas kaip atskiras patiekalas, arba garnyras prie pagrindinių mėsiškų patiekalų. Polonezas – iš prancūzų virtuvės kilęs daržovių patiekimo būdas, kuomet jos pabarstomos svieste paskrudintais džiūvėsėliais ir kiaušiniais. Šiuo atveju patiekalas dar pagardintas lazdyno riešutais
Gaivios vasariškos salotos, kuriose susimaišę saldūs ir pikantiški skoniai
Taip pagaminti garnyrą galima praktiškai iš bet kokių daržovių, geriausia, žinoma, lapinių: bok choy, kale ir net Pekino kopūstų. Taip pat jam tinka ir švieži šitake grybai
Tiršta, maistinga, švelnaus skonio sriuba, sukurianti komforto jausmą
Tikras pavasarinio komforto maistas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas: kreminė pastos paklodė ir kepta lašiša su žirneliais, šparagais bei cukinijomis.