Nereikia jokių specialių įgūdžių, kad pagamintumėt fokačia! Jos forma gali būti tokia, kokia gausis, šiai duonai prireiks pačių paprasčiausių ingredientų, o iškepta gerai įkaitintame kamado tipo grilyje ji taps pačiu geidžiamiausiu vakarėlio užkandžiu!
plonos ir traškios turkiškos picos LAHMACUN, gali būti su įvairiais įdarais -tradiciniu mėsišku, arba su špinatais ir haloumi sūriu
Minkštos nesaldžios pusryčių (vaakrienės) bandelės
Minkštos duonelės, labai tinkančios šventinei vakarienei arba ir paprastiems pusryčiams.
Trapios „duonos” lazdelės, suraitytos į kitokią formą, kepamos su cukrumi, kol jis karamelizuojasi.
Minkštutėlės bandelės su gausiu obuolių įdaru ir trapiais riešutais paskanintais trupiniais. Puikus būdas sunaudoti nuo medžių prikritusius alyvinius obuolius
- 1
- 2