Minkšta ir puri indiška naan duona – nepamainomas priedas prie grilio patiekalų. Šią išsikepsite grilyje, naudodami ketaus keptuvę arba plokštę, kurią reikės ypač gerai įkaitinti. Galite kepti naan duoneles ir keptuvėje, tačiau rinkitės tokią, kurią stipriai kaitinant nesugadinsite.
Nereikia jokių specialių įgūdžių, kad pagamintumėt fokačia! Jos forma gali būti tokia, kokia gausis, šiai duonai prireiks pačių paprasčiausių ingredientų, o iškepta gerai įkaitintame kamado tipo grilyje ji taps pačiu geidžiamiausiu vakarėlio užkandžiu!
plonos ir traškios turkiškos picos LAHMACUN, gali būti su įvairiais įdarais -tradiciniu mėsišku, arba su špinatais ir haloumi sūriu
Minkštos nesaldžios pusryčių (vaakrienės) bandelės
Minkštas ir aromatingas sviestinės mielinės tešlos kepinys su džiovintomis spanguolėmis ir pistacijų riešutais
Minkštos duonelės, labai tinkančios šventinei vakarienei arba ir paprastiems pusryčiams.
Trapios „duonos” lazdelės, suraitytos į kitokią formą, kepamos su cukrumi, kol jis karamelizuojasi.
Minkštutėlės bandelės su gausiu obuolių įdaru ir trapiais riešutais paskanintais trupiniais. Puikus būdas sunaudoti nuo medžių prikritusius alyvinius obuolius
- 1
- 2