Cinamono bandelės kitaip: įdaras su keptais moliūgais, ruduoju cukrumi ir degintu sviestu (pakaitintu iki rudumo)
Drėgna, puri duona, kurios sudėtyje – kvietiniai ir ruginiai miltai bei penkių rūšių grūdai
Kai sunku išsirinkti, ar labiau mėgstat bandeles su cinamonu, ar su kardamonu, kepkit šias, su abiem 🙂 Pasakiško skonio.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
tradicinės garuose virtos bandelės su įdaru, tinka kaip priedas prie kiniškų valgių, arba vienos pačios, kaip pikantiškas užkandis
Kas gali būti geriau už visą pilną skardą minkštutėlių cinamoninių bandelių? Jas smagiausia plėšyti rankomis ir valgyti su popiečio arbata arba užgeriant stikline pieno (kas mėgsta)
Minkštutės bandelės su sūriu ir džemu, tiks pusryčiams, priešpiečiams ar pietų dėžutei.
Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu
Šis receptas skirtas nedideliam kiekiui kardamono bandelių iškepti. Mieliniai kepiniai skaniausi tą pačą dieną, kurią juos kepate
Minkšta ir puri indiška naan duona – nepamainomas priedas prie grilio patiekalų. Šią išsikepsite grilyje, naudodami ketaus keptuvę arba plokštę, kurią reikės ypač gerai įkaitinti. Galite kepti naan duoneles ir keptuvėje, tačiau rinkitės tokią, kurią stipriai kaitinant nesugadinsite.
- 1
- 2









