Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Šventiškas šparagų užkandis gali būti tiekiamas kaip atskiras patiekalas, arba garnyras prie pagrindinių mėsiškų patiekalų. Polonezas – iš prancūzų virtuvės kilęs daržovių patiekimo būdas, kuomet jos pabarstomos svieste paskrudintais džiūvėsėliais ir kiaušiniais. Šiuo atveju patiekalas dar pagardintas lazdyno riešutais
Šventiškas patiekalas, kuris labai nesudėtingai paruošiamas.
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Lašišos confit įdaras gali būti patiektas tiek ant juodos, tiek ant baltos duonos skrebučių
Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.
Nesudėtingas šeimos vakarienės patiekalas, kurio ingredientus galima pasiruošti iš anksto, beliks tik pabaigti gaminti patiekalą prieš vakarienę orkaitėje.
Ryškus skoniais ir spalvomis patiekalas iš Sicilijos! Beje, viską pasiruošti galite iš anksto, iš vakaro. Pasilikite tik užtarkuoti sūrį ir pašaukite į orkaitę.
Patiekalas, kuris tiks ir patiks kiekvienam: brančui ar vegetariškai vakarienei, skanus ir šiltas, ir atvėsęs, net ir kitą dieną tiks pietų dėžutei.