Sultingas ir aromatingas patiekalas su turbiniu padažu! Wow, garstyčios čia yra kažkas tokio!
Nuostabus lašišos užkandis. Kad pagaminti šį patiekalą, prireiks trijų dienų.
Artimųjų Rytų (Libano) virtuvės skoniais turtingas vegetariškas patiekalas, tinkamas greitai paruošiamoms vaišėms didesniam kiekiui valgytojų
Žuvies patiekalų mestro Tony Bilson receptas tik įrodo, kad pats paprasčiausias žuvies gaminimo metodas yra tiesiog pašauti ją į orkaitę ir po 20 minučių jau sėstis prie stalo! Nepamirškite pasirūpinti šviežia duona (bagete, sour dough) ypatingai skaniam padažui sudažyti!
Šis aromatingas malajų virtuvės karis apjungia kinų, indų ir tailandiečių virtuves. Vietoje ėrienos galite naudoti vištieną, labai tiks mėsa sukaulais.
Patariu iškart gaminti dvigubą ar net trigubą porciją, mat karis verda ilgai, o pašildytas jis tik skanesnis!
Kremiškas humusas puikiai dera su aromatingais ėrienos ir fetos maltinukais bei ryškiomis pomidorų salotomis. Skaniausia – su šviežiai keptomis pita duonelėmis
Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu
Saldžios batatos ypatingai aromatingame pomidorų padaže tiks kaip vegetariškas patiekalas arba garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.
Tai receptas, kurį nužiūrėjau vienoje Australijos TV laidoje. Keptuvėje kepta plekšnė patiekiama su deginto sviesto ir miso padaže apkepintais svogūnais ir marinuotais agurkais.
Šventiškai atrodantis, bet itin paprastai paruošiamas patiekalas: keptuvėje skrudintos menkių nugarėlės ir kreminis žirnelių garnyras
- 1
- 2