Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
  • Privatumo politika
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0
    Krepšelis
  • 0

Sriubos

Sriuba su šonine, porais, pasta ir žirneliais

23
Spa

Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.

Plačiau
Komentuokite
Sriubos

Salierų ir obuolių sriuba su česnakiniais krutonais

05
Rgs

Tiršta, švelnaus skonio sriuba su traškiais česnakiniais raugintos duonos krutonais – ideali skonių ir tekstūrų harmonija vienoje lėkštėje

Plačiau
Komentuokite
Žuvis ir jūros gėrybės

Lašišos kepsneliai su salierų salsa

metalineje leksteje du lasisos file gabaleliai
30
Gru

Svarbiausia šiame recepte yra salierų salsa su džiovintomis spanguolėmis ir kedro riešutais. Ši salsa, manau, tiks ir prie kitokios žuvies.

Plačiau
Komentuokite
Sriubos

Keptų baklažanų sriuba

15
Rgp

Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)

Plačiau
Komentarų: 8
Vegetariški patiekalai

Vegetariška musaka (moussaka)

14
Rgp

Nesunkiai pagaminamas, aromatingas ir maistingas vegetariškas apkepas su lęšiais ir baklažanais, ir su storu bešamelio padažu.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Žuvis ir jūros gėrybės

Daržovių troškinys Viduržemio jūros stiliumi su žuvimi

30
Lie

Tai tik orientaciniai ingredientai ir jų kiekiai. Naudokite tas daržoves, kokias turite. Gaminkite su žuvimi, paukštiena ar vegetariškai. Tiesiog mėgaukitės vidurvasario daržovių derliumi

Plačiau
Komentuokite
Sriubos

Šventiška žuvies sriuba su baltos duonos skrebučiais

02
Gru

Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Pasta al ragù bianco

01
Lap

Autentiškas itališkas maltos mėsos padažas. Padažui galite naudoti pusiau sumaišytą maltą kiaulieną ir jautieną, vien tik kiaulieną, arba vištieną/kalakutieną. Ši padažo versija – be pomidorų.

Plačiau
Komentuokite
E-PARDUOTUVĖ
Kulinarinės knygos
  • Nidos Degutienės Knyga Australijos skoniai AUSTRALIJOS SKONIAI: mano atradimai 36,00 € 29,00 € (su PVM)
  • Izraelio skoniai, knyga IZRAELIO SKONIAI: šventės ir kasdiena 33,00 € 24,00 € (su PVM)
  • Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 32,00 € 25,00 € (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Alyvuogės Aviena Avokadai Azijos Fusion Bananai Batata Braškės chalva Cheese cake Citrusiniai vaisiai Curry Duona Garstyčios Indiški patiekalai ispaniška virtuvė Itališka virtuvė Jūros gėrybės Kale Kiaušiniai knyga Krienai Kukurūzai Lašiša Lenkiška virtuve lietuviška virtuvė Lęšiai medus Meksikietiški patiekalai Miso Moliūgai Morkos Padažai Plikyta tesla raw Riešutai Rucola slow cook spanguolės Sūriai Tofu tortas Varškė Vyšnios Šparagai Žuvis
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
  • Privatumo politika
Copyright 2023 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek
  • E-parduotuvė

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?