Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Šis šaltas užkandis yra nuostabus patiekalas miniai karštą vasarišką dieną. Nenusiminkit, jei liks rytojaus dienai – pastovėję bus dar skanesnės 🙂 Salotoms galite naudoti įvairių daržovių kombinaciją – ridikus, kopūstus, ropes, saldžiąsias paprikas…
Beje, padažas tiks ir kitokioms salotoms kaip majonezo pakaitalas.
Tai šaltas patiekalas, kuris tiks pamaitinti miniai. Jei liks salotų rytojui, jos bus dar skanesnės – skoniai susijungs ir išryškės dar labiau nei pagaminimo dieną. Pats padažas, jei jo liks, tikrai neprapuls – laikykite stikliniame indelyje šaldytuve savaitę ir panaudokite kitokioms salotoms vietoje majonezo!
Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.
Australijos Master Chef programos patiekalas, kurį paprasta pagaminti, jis draugiškas biudžetui ir puikiausiai atstoja mėsišką vakarienę!
Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu
Šie minkštučiai maltos jautienos kukuliukai panardinti į saldsaldžiarūgštį lipnų korėjietišką padažą – paprastesnio patiekalo nė nesugalvotumėte!
Šis marinatas tiks ir kitokioms žuvims, kepamoms grilyje, pvz., lašišai. Žuvį marinuokite ne ilgiau 30 minučių, likusį marinatą patiekite kartu su jau iškepta žuvimi. Kiekis skirtas 1kg žuvies marinuoti
Gaivios ir sultingos, saldžiarūgštės greitai pagaminamos salotos tiks prie beveik visų kiniškų patiekalų!
Gaivios traškios greitai paruošiamos saldžiarūgštės salotos, tinkančios prie daugelio Azijos virtuvės patiekalų
- 1
- 2