Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.
Australijos Master Chef programos patiekalas, kurį paprasta pagaminti, jis draugiškas biudžetui ir puikiausiai atstoja mėsišką vakarienę!
Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu
Šie minkštučiai maltos jautienos kukuliukai panardinti į saldsaldžiarūgštį lipnų korėjietišką padažą – paprastesnio patiekalo nė nesugalvotumėte!
Šis marinatas tiks ir kitokioms žuvims, kepamoms grilyje, pvz., lašišai. Žuvį marinuokite ne ilgiau 30 minučių, likusį marinatą patiekite kartu su jau iškepta žuvimi. Kiekis skirtas 1kg žuvies marinuoti
Gaivios ir sultingos, saldžiarūgštės greitai pagaminamos salotos tiks prie beveik visų kiniškų patiekalų!
Gaivios traškios greitai paruošiamos saldžiarūgštės salotos, tinkančios prie daugelio Azijos virtuvės patiekalų
Gaivios plonomis riekelėmis pjaustytų agurkų salotos su Vietnamo virtuvei būdingais skoniais