Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Australijos MasterChef patiekalas, autentiškas Pietų Indijos karis, gausus kokosų, imbierų, citrinžolių aromatų. Indijoje baklažanai skrudinami aliejuje, tačiau aš pasirinkau juos verčiau kepti orkaitėje.
Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.
Šis receptas skirtas nedideliam kiekiui kardamono bandelių iškepti. Mieliniai kepiniai skaniausi tą pačą dieną, kurią juos kepate
Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Trapūs sausainiai, kurie turi savybę greitai išgaruoti nuo stalo:) Tačiau jei išsikepsite daugiau, laikykite uždarame inde mažiausiai savaitę.
Tai yra vienas paprasčiausių pyragų, kokius esate kepę. Pagrindinė taisyklė – jokio plakimo, jokio tešlos maišymo, jums neprireiks net virtuvinio kombaino.
Nesunkiai pagaminamas, aromatingas ir maistingas vegetariškas apkepas su lęšiais ir baklažanais, ir su storu bešamelio padažu.