Pavasariu alsuojantys šviežutėliai ravioliai su šparagais ir rikota
Traškios plonytės tešlos paslaptis – alyvuogių aliejus ir pastovėjimas pernakt šaldytuve. Puikus vegetariškas pyragas, tiks vakarienei ar užkandžiui gamtoje
Sodraus skonio, maistingas, bet kartu lengvas vegetariškas patiekals – sultingi keptų baklažanų kukuliukai tirštame pomidorų padaže. Itališka klasika kitaip.
Print Recipe Rotolo su rikota, kale ir lazdyno riešutais Itališkos pastos patiekalas, kuris ne tik gražus, bet labai skanus ir maistingas. Ir super paprastai pagaminamas 🙂 Virtuvė Italian Raktažodis pasta, vieno puodo patiekalai, kale, vegetariški Pasiruošimas 15 min Laikas 40 min Porcijos porc Ingredientai 2 šaukštai Alyvuogių aliejaus4 česnako skiltelės (smulkiai supjaustytos)6 ančiuviai […]
Torta Pasqualina – ikoniškas Ligurijos regiono Velykų pyragas, kepamas su šviežiais mangoldais (arba špinatais), rikota (Lietuvoje drąsiai keiskite rikotą varške) ir kiaušiniais.
Maistingi vegetariški „maltinukai”, kuriuose pirmu smuiku groja ne mėsa, bet pupelės, rikota bei kalnas kale (lapinių kopūstų).
Pikantiški rikotos blynai su mėtomis, patiekti su kalnu žalumynų ir avokadais
Labai elegantiškas užkandis, tiksiantis ir formaliai vakarienei, ir šeimos brančui.
Vienos keptuvės patiekalas, kuris tinkamas valgyti visą dieną ir su tais priedais, kuriuos labiausiai mėgstate!
Pakelkit rankas, kas nemėgsta lazanijos. Juk čia viskas, kas geriausia: auksinis apskrudęs sūris viršuje, traškūs krašteliai, ir drėgnas vidus… Tik ši mažumėlę žalesnė ir draugiškesnė:)