Greitai paruošiamas vegetariškas patiekalas. Tinkamas gaminti tiek didesnėmis, tiek mažesnėmis porcijomis. Skanus ir šiltas, ir šaltas (salotų pavidalu)
Populiariausias Argentinos virtuvės padažas, nepamainomas grilyje keptiems mėsos ir žuvies kepsniams bei daržovėms pagardinti
Artimųjų Rytų (Libano) virtuvės skoniais turtingas vegetariškas patiekalas, tinkamas greitai paruošiamoms vaišėms didesniam kiekiui valgytojų
grūdėtos konsistencijos užtepas – puikus užkandžių stalo elementas, o taip pat skanus garnyras prie mėsos patiekalų
Švelnioji stracciatella puikiai dera su grilyje keptomis ir marinuotomis cukinijomis, o šį derinį kuo puikiausiai įprasmina traškūs paskrudinti riešutai. Nuostabus užkandis tiesiai nuo grilio!
Gaivios vasariškos salotos, kuriose susimaišę saldūs ir pikantiški skoniai
Peperonata – saldžiarūgštis itin subalansuoto skonio pagardas su paprikomis ir pomidorais. Jį patiekti siūlay su cannellini pupelių koše, tačiau peperonata tiks ir su dešrelėmis, vištiena ar žuvimi. Peperonatą galima ir užšaldyti
Saldžiai rūgštus baklažanų ir pomidorų troškinys – nuostabus patiekalas vegetarams arba garnyras prie mėsos bei žuvies.
Sodraus skonio salotos, tinkančios prie mėsos patiekalų arba kaip vegetariškas užkandis
Tai yra vienas universaliausių padažų, kurie tiks tiek su grilyje keptomis daržovėmis, mėsa, tiek ir su žuvimi. Šis padažas taip pat tinka ir kaip marinatas
- 1
- 2