Tai bene universaliausias užkandis, kuris tiks tiek prie mėsos patiekalų, tiek su paskrudintos duonos riekele, paskaninta trupučiu česnako. Taip paruoštos paprikos gali stovėti šaldytuve iki savaitės, kuo ilgiau marinuojasi, tuo skanesnės
Šventiškas garnyras, tiksiantis prie mėsos ir žuvies patiekalų
Greitai paruošiamas vegetariškas patiekalas. Tinkamas gaminti tiek didesnėmis, tiek mažesnėmis porcijomis. Skanus ir šiltas, ir šaltas (salotų pavidalu)
Populiariausias Argentinos virtuvės padažas, nepamainomas grilyje keptiems mėsos ir žuvies kepsniams bei daržovėms pagardinti
Artimųjų Rytų (Libano) virtuvės skoniais turtingas vegetariškas patiekalas, tinkamas greitai paruošiamoms vaišėms didesniam kiekiui valgytojų
grūdėtos konsistencijos užtepas – puikus užkandžių stalo elementas, o taip pat skanus garnyras prie mėsos patiekalų
Švelnioji stracciatella puikiai dera su grilyje keptomis ir marinuotomis cukinijomis, o šį derinį kuo puikiausiai įprasmina traškūs paskrudinti riešutai. Nuostabus užkandis tiesiai nuo grilio!
Gaivios vasariškos salotos, kuriose susimaišę saldūs ir pikantiški skoniai
Peperonata – saldžiarūgštis itin subalansuoto skonio pagardas su paprikomis ir pomidorais. Jį patiekti siūlay su cannellini pupelių koše, tačiau peperonata tiks ir su dešrelėmis, vištiena ar žuvimi. Peperonatą galima ir užšaldyti
Saldžiai rūgštus baklažanų ir pomidorų troškinys – nuostabus patiekalas vegetarams arba garnyras prie mėsos bei žuvies.
- 1
- 2