Pikantiškas vegetariškas pyragas, kuriame gorgonzola įneša ypatingo poskonio ir egzotikos. Tačiau jei gorgonzolos nemėgstate, pakeiskite ją kitokiu sūriu – tarkuotu Parmezanu arba Fontina
Maksimumas jaukumo – trintos, sočios, kremiškos sriubos. Ši dar ir be galo gardi, maistinga bei labai patrauklios žalios spalvos:) Tik nepamirškite iš vakaro užmerkti žirnių, kad sriubą išvirtumėt vos per keliasdešimt minučių
Jauki tiršta maistinga ir aromatinga sriuba su pastarnokų traškučiais. Jei turite trumų aliejaus – būtinai paskaninkite prieš patiekiant, taip sriubą kilstelėsite į aukštesnį lygį
Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Vienos keptuvės patiekalas, kuris tinkamas valgyti visą dieną ir su tais priedais, kuriuos labiausiai mėgstate!
Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.
Kvapni ir maistinga, gaivi ir pavasariška lašišų sriuba. Nepagailėkite krapų – jie čia tokie pat svarbūs kaip ir pati lašiša!
Be kategorijos
Skumbrė miso padaže
Saba no Misoni. Sūrokame miso padaže su imbierais troškinta šviežia skumbrė.