„Netikras zuikis” graikiškai – įvyniotas į vynuogių lapus ir paskanintas keptomis paprikomis bei alyvuogėmis. Vynuogių lapai itin svarbūs graikų virtuvėje, jie suteikia patiekalams labai savotiško poskonio. Tai patiekalas, tiksiantis ir kasdienai, ir šventiniam stalui.
Be kategorijos
Farširuoti kiaušiniai su migdolais
Puikus būdas po Velykų sunaudoti nesuvalgytus margučius.
Sptus vegetariškas skaldytų kviečių ir pomidorų patiekalas su baklažanais ir jogurto padažu
Ottolengio restorane „NOPI” tai buvo vienas populiariausių pusryčių patiekalų, bet greit atsirado pagrindiniame pietų meniu ir ten pasiliko:) Nes tai idealus užkandis bet kuriuo paros metu.
Aromatingi meksikietiški ryžiai tiks kaip pagardas takoms, arba kaip atskiras patiekalas
Be galo skanus padažas, tiesiog privalomas burgerių vakarėlio stalui. Skanus ne tik su burgeriais, bet ir su skrudintais svogūnų žiedais, bulvių čipsais…
Lengvas vasariškas patiekalas su cukinijomis ir malta mėsa
Paprastas ir lengvas vasariškas patiekalas iš šviežių kalafiorų, kapotų virtų kiaušinių ir daug žalumynų
Nostalgiškas ir komfortabilus patiekalas iš vaikystės, švenčiant suvešėjusių šviežių žalumynų ir pirmųjų bulvių derlių
Jei yra tobulas užkandis tiesiai nuo grilio – tai man toks yra šis. Ypač ant riekės paskrudintos bruschett’os. Kuo ilgiau paliksite marinuotis, tuo paprikos bus skanesnės.
- 1
- 2